Plats för mycket i Gunnebo Folkets Hus

 gunnebo_fhI förra veckan blev jag uppringd av ordförande i Gunnebo Folkets Hus, Jonas Jalkteg . Efter att vi betat av huvudfrågan (bredbandet) så berättade han om vårens aktiviteter i lokalerna. 

Det är en bra bredd på det som planeras. Föreläsning, mässa och musik. Allt får plats i Folkets Hus. ”Vi försöker hitta på saker som kan ge hyresintäkter till föreningen” berättade Jonas.

Den 9 april ordnas en föreläsning av Tommy Svensson som bl.a. skrivit boken ”Handbok för den Kräsne Konsumenten” som handlar om våra tveksamma tillsatser i mat, dryck och godis och vilka problem de kan orsaka vid överkänslighet eller överkonsumtion. Han är även känd från ”Matakuten” på TV4 som handlade om skolmaten och vad barnen får i sig i skolan. Han har även gjort över 2100 föreläsningar runt om i landet. Jonas berättade att samma dag som annonsen var i tidningen så ringde det folk som ville boka plats – ”och vi har inte ens förköp”.

Den 3 maj så är det åter dags för ”Hem Ljuva hem”, en mässa för alla fastighetsägare. ”Här kan du träffa ett flertal lokala hantverkare och flera av marknadens producenter i de olika branscherna inom byggsektorn.” Även hit kommer en TV4-kändis, denna gång Jan Söderström som var expert i ”Fuskbyggarna”. Efter den insäljningen som Jonas gjorde så känns detta som ett ”måste” för alla oss med renoveringstankar och ombyggnadsbehov. Skojigt upplägg! hemljuvahem

Och den 9-11 maj så är det Spelmansstämma i lokalerna, med konsert och kurser. Buskspel i Verkebäcks hamn och middag i Folkets hus.

 

– – – – –

Besök gärna Gunnebo folkets hus hemsida och gilla deras facebooksida, så kan du få information om de intressanta aktiviteter som de planerar i framtiden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: