Trafik, vass och lekplatser på agendan i Loftahammar

För dryga veckan sedan så gick vi i Loftahammar. Det var höstens andra förbättringspromenad och den lockade runt 50 perosoner (och minst 6 hundar.)

Vi gick en runda som startade förbi skolan, längst vattnet bort mot badplatsen – för att sedan svänga av mot bygdegården. Vägen tillbaka till startplatsen, som var kyrkan, gick längst Bjursundsvägen i skymningsljus.

Synpunkterna var många. Vi hade även möjlighet att svara på några frågor om tomter, planering och kollektivtrafik. Mycket handlade om att snygga till området kring centrum, och göra en säkrare övergång mot Glassfyren (turistbyrån). Det gula huset i centrum väckte en del tankar, och skolbarnen hälsade, vi en fröken, att de vill ha sänkt hastighet förbi skolan och tydligare övergångsställe. Lekplatsen i samhället känns felplacerad och sommartid är det skräpigt vid återvinningscentralen.

Vi håller på att sammanställa synpunkterna och beställa åtgärder för det som går att lösa snabbt. Sedan hoppas jag att vi ses igen, i bygdegården, den 28 oktober.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: