Kämpa, håll i och fira framgången, med oss i Överum!

ballongDet är snart två år sedan vi genomförde promenaden i Överum. Det var den första i vår kommun. Och det var tack vare intresset från Överums företag som vi bestämde oss för att testa metoden. 

Olyckskorparna var många. Men gensvaret från Överum var fantastiskt. Och det dröjde inte lång tid tills vi beslutade att detta är en metod som vi permanent ska använda för att utveckla vår kommun. Sedan dess har vi vandrat i Gamleby, Loftahammar, Hjorted, och till hösten, Blankaholm och Ankarsrum.

Metoden kräver dock en hel del arbete. Uppföljning, genomgång, beställningar, planeringar, budget (tack och lov har vi en miljon kronor för åtgärder), avstämning, planering… och så om igen. När man väl börjat gäller det att hålla i och hålla ut.

Vi vet att vi skapar förväntningar och förhoppningar ute i bygderna. De vi möter vill se praktiska bevis på att det man sagt tas till vara, och haft synpunkter på åtgärdas. Eller i alla fall, återkopplas.

När man är inne i ett sådant lopp så gäller det även att ta tid och fira. Vi, Västerviks kommun och Överum NU!, inbjuder därför Överumsbor (och alla andra) och komma och fira med oss på Piazzan nästa vecka. Västerviks kommun och Hotell Myrtenkransen bjuder på fika. Damklubben har lotteri. …och flera andra funderar på vad de kan hitta på (kanske du har någon ide?)

När: Fredag den 5/6 kl 14:30 – ? 

Var: Piazzan – såklart!

Vi ses där!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: